×
Μενού

Swithback 32 Backpack

1 τμχ
Ποσότητα
1 τμχ
2 τμχ
3 τμχ
4 τμχ
5 τμχ
Περιορισμένα κομμάτια διαθέσιμα
Προσθήκη στο καλάθι
  Αποθηκεύστε για αργότερα
Αποστολή 5-6 εργάσιμες
Πολιτική επιστροφών 365 ημερών

Περιγραφή

Ετοιμαστείτε για την επόμενη περιπέτειά σας με το αξιόπιστο σακίδιο πλάτης Ortovox Swithback 32. Αυτό το εξαιρετικά λειτουργικό και ευέλικτο σακίδιο από τον εξοπλισμό χιονοστιβάδων της ORTOVOX έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των απαιτητικών freeriders και των χιονοδρόμων.

Με χωρητικότητα 32 λίτρων, το Swithback 32 παρέχει άφθονο αποθηκευτικό χώρο για τον βασικό σας εξοπλισμό, συμπεριλαμβανομένου του εξοπλισμού ασφαλείας χιονοστιβάδας. Το ξεχωριστό διαμέρισμα ασφαλείας εξασφαλίζει γρήγορη και εύκολη πρόσβαση στον καθετήρα χιονοστιβάδας, το φτυάρι και άλλα απαραίτητα είδη ασφαλείας. Το ενσωματωμένο δίχτυ κράνους αποθηκεύει βολικά το κράνος σας όταν δεν το φοράτε, ενώ η συμβατότητα του συστήματος ενυδάτωσης σας κρατά ενυδατωμένους κατά τη διάρκεια των περιηγήσεών σας.

Η άνεση και η ευκολία έχουν προτεραιότητα στο σχεδιασμό του Swithback 32. Το άνετο σύστημα μεταφοράς, με έναν ιμάντα στήθους που διαθέτει σφυρίχτρα σήματος και μια τσέπη ζώνης ισχίου, προσφέρει εξαιρετική άνεση και σταθερότητα ακόμη και σε απαιτητικά εδάφη. Οι πολυάριθμες επιλογές πρόσδεσης του σακιδίου σας επιτρέπουν να μεταφέρετε με ασφάλεια τα μπαστούνια πεζοπορίας, το παγοπέδιλο και άλλο εξοπλισμό.

Μην αφήσετε τα στοιχεία της φύσης να σας κρατήσουν πίσω! Το Swithback 32 διαθέτει αδιάβροχα φερμουάρ και ενισχυμένο πάτο, παρέχοντας αξιόπιστη προστασία για τα πράγματά σας σε όλες τις συνθήκες. Η ελαφριά και ανθεκτική κατασκευή του εξασφαλίζει μακροζωία και αξιοπιστία για τις backcountry προσπάθειές σας.

Εμπιστευτείτε την Ortovox, μια κορυφαία μάρκα στην ασφάλεια χιονοστιβάδας, για να σας παρέχει έναν αξιόπιστο σύντροφο για τις εξερευνήσεις σας εκτός πίστας. Αποκτήστε το σακίδιο πλάτης Ortovox Swithback 32 και ανεβάστε την εμπειρία σας στο backcountry στο επόμενο επίπεδο.

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά Backpack:
Στερέωση πόλου πεζοπορίας, Integrated Helmet Net, Συμβατό σύστημα ενυδάτωσης, Ιμάντας στήθους με σφυρίχτρα σήματος, Προσάρτηση σχοινιού, Βρόχος με τσεκούρι πάγου, Κλειδοθήκη, Χωριστή θήκη ασφαλείας, Στερέωση άξονα πάγου/πόλου, Hip belt pocket
Βάρος Τσάντας:
1050
Προβολή όλων

SkatePro