×
Μενού

Switchback 27 Backpack

1 τμχ
Ποσότητα
1 τμχ
2 τμχ
3 τμχ
4 τμχ
5 τμχ
Περιορισμένα κομμάτια διαθέσιμα
Προσθήκη στο καλάθι
  Αποθηκεύστε για αργότερα
Αποστολή 5-6 εργάσιμες
Πολιτική επιστροφών 365 ημερών

Περιγραφή

Ετοιμαστείτε για την επόμενη χειμερινή σας περιπέτεια με το σακίδιο Ortovox Switchback 27 Backpack. Είτε κάνετε σκι, snowboarding ή χιονοπέδιλα, αυτό το ελαφρύ και ευέλικτο σακίδιο πλάτης παρέχει την τέλεια λύση αποθήκευσης για όλα τα απαραίτητα.

Με ευρύχωρη χωρητικότητα 27 λίτρων, το Switchback 27 μπορεί εύκολα να φιλοξενήσει όλα όσα χρειάζεστε για μια μέρα στις πίστες. Το κύριο διαμέρισμα διαθέτει κλείσιμο με ρολό που παρέχει εύκολη πρόσβαση στον εξοπλισμό σας, ενώ οι πολυάριθμες εξωτερικές τσέπες διατηρούν τα μικρότερα αντικείμενα οργανωμένα και σε απόσταση αναπνοής. Υπάρχει επίσης μια ειδική θήκη για τον εξοπλισμό σας για την ασφάλεια χιονοστιβάδας, διασφαλίζοντας ότι μπορείτε να έχετε γρήγορη πρόσβαση σε αυτόν σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Η άνεση είναι το κλειδί όταν βρίσκεστε στο βουνό, και το Switchback 27 προσφέρει με τους άνετους, εργονομικά διαμορφωμένους ιμάντες ώμου και τον ρυθμιζόμενο ιμάντα στήθους. Η παραγεμισμένη πλάτη παρέχει πρόσθετη στήριξη και αναπνοή, εξασφαλίζοντας ότι παραμένετε άνετοι ακόμα και σε μεγάλες πεζοπορίες ή δύσκολες καταβάσεις.

Το Switchback 27 είναι επίσης γεμάτο με προσεγμένα χαρακτηριστικά που κάνουν το χρόνο σας στο βουνό πιο ευχάριστο. Διαθέτει ενσωματωμένο δίχτυ κράνους για εύκολη αποθήκευση του κράνους σας, καθώς και σύστημα πρόσδεσης παγοπέδιλου και σχοινιού για την ασφάλιση του βασικού σας εξοπλισμού. Η συμβατότητα του συστήματος ενυδάτωσης εξασφαλίζει ότι μπορείτε να παραμείνετε ενυδατωμένοι καθ' όλη τη διάρκεια της περιπέτειάς σας, ενώ η θήκη κλειδιών διατηρεί τα κλειδιά σας ασφαλή και εύκολα προσβάσιμα.

Μην χάσετε τον τέλειο σύντροφο για την επόμενη περιπέτεια χειμερινών σπορ. Επιλέξτε το σακίδιο πλάτης Ortovox Switchback 27 και ζήστε τον απόλυτο συνδυασμό λειτουργικότητας, άνεσης και στυλ.

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά Backpack:
Στερέωση πόλου πεζοπορίας, Integrated Helmet Net, Συμβατό σύστημα ενυδάτωσης, Ιμάντας στήθους με σφυρίχτρα σήματος, Προσάρτηση σχοινιού, Βρόχος με τσεκούρι πάγου, Λουρί στήθους, Εργονομικά διαμορφωμένοι ιμάντες ώμου, Κλειδοθήκη, Στερέωση άξονα πάγου/πόλου, Gear loop
Βάρος Τσάντας:
890g
Προβολή όλων

SkatePro