×
Μενού

Δωρεάν Rider 20S Backpack

1 τμχ
Ποσότητα
1 τμχ
2 τμχ
3 τμχ
4 τμχ
5 τμχ
Περιορισμένα κομμάτια διαθέσιμα
Ποσότητα
1 τμχ
2 τμχ
3 τμχ
4 τμχ
5 τμχ
Περιορισμένα κομμάτια διαθέσιμα
Προσθήκη στο καλάθι
  Αποθηκεύστε για αργότερα
Αποστολή 5-6 εργάσιμες
Πολιτική επιστροφών 365 ημερών

Περιγραφή

Οι χειμερινές περιπέτειες μόλις έγιναν πιο εύκολες με το σακίδιο πλάτης ORTOVOX Free Rider 20S.

Αυτό το υψηλής ποιότητας σακίδιο πλάτης προσφέρει στους σκιέρ και τους snowboarders έναν άνετο και ασφαλή τρόπο για να μεταφέρουν όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό τους στις πίστες.

Τα πολυάριθμα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν διαγώνια στερέωση για σκι, ενσωματωμένο δίχτυ κράνους, προσάρτηση για snowboard και χιονοπέδιλα, ιμάντα στήθους με σφυρίχτρα σήματος, προσάρτηση σχοινιού, θηλιά για τσεκούρι πάγου, ξεχωριστή θήκη ασφαλείας και πρόσβαση στο κύριο διαμέρισμα από το μπροστινό μέρος της τσάντας. Είναι επίσης συμβατή με το προστατευτικό σπονδυλικής στήλης Ortovox Clasp και είναι εντελώς απαλλαγμένη από PFC.

Με βάρος τσάντας μόλις 980 γραμμάρια, μπορείτε να μεταφέρετε όλα τα απαραίτητα χωρίς να αισθάνεστε ότι σας βαραίνουν. Το σακίδιο πλάτης Ortovox Free Rider 20S έχει τα νώτα σας.

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά Backpack:
Διαγώνια στερέωση σκι, Integrated Helmet Net, Συμβατό σύστημα ενυδάτωσης, Προσάρτηση snowboard και χιονοπέδιλου, Ιμάντας στήθους με σφυρίχτρα σήματος, Προσάρτηση σχοινιού, Βρόχος με τσεκούρι πάγου, Πρόσβαση στο κύριο διαμέρισμα: Μπροστά, Κλειδοθήκη, Χωριστή θήκη ασφαλείας, Συμβατό με το Ortovox Clasp Spine Protector, Χωρίς PFC
Βάρος Τσάντας:
980g
Προβολή όλων

SkatePro