×
Μενού
Yes

420 PH σανίδα Snowboard

Πώληση - Το προϊόν έχει κάποιο αισθητικό ελάττωμα
1 τμχ
Ποσότητα
1 τμχ
Περιορισμένα κομμάτια διαθέσιμα
Προσθήκη στο καλάθι
  Αποθηκεύστε για αργότερα
Αποστολή 5-6 εργάσιμες
Πολιτική επιστροφών 365 ημερών

Δημιουργήστε πακέτο προσφοράς

Περιγραφή

Προετοιμαστείτε για την απόλυτη εμπειρία freeride με το YES. 420 PH Snowboard! Σχεδιασμένη με επιδεξιότητα και ακρίβεια, αυτή η σανίδα προσφέρει μια τέλεια ισορροπία για αναβάτες προχωρημένων επιπέδων δεξιοτήτων. Το κατευθυντικό σχήμα της σανίδας και η μεσαία κάμψη 8 παρέχουν μέγιστη σταθερότητα και έλεγχο, επιτρέποντάς σας να κατακτήσετε με αυτοπεποίθηση κάθε έδαφος στο βουνό.

Η τεχνολογία Weightless Core διασφαλίζει ότι η σανίδα παραμένει απίστευτα ελαφριά, αυξάνοντας την ευελιξία σας χωρίς συμβιβασμούς στη δύναμη και την ανθεκτικότητα. Επιπλέον, η βάση Sintered με Bi-Radial Sidecut ενισχύει περαιτέρω την ταχύτητά σας, επιτρέποντάς σας να γλιστράτε στο χιόνι αβίαστα. Η σανίδα διαθέτει προφίλ Rocker και Flat που απορροφά αβίαστα τις κρούσεις και βελτιώνει τη σταθερότητα. Το τυπικό σύστημα τοποθέτησης συμβατό με 4x4 και 2x4 προσφέρει ευέλικτη συμβατότητα με τα περισσότερα δεσμά της αγοράς. Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι δέστρες δεν περιλαμβάνονται με τη σανίδα.

Είτε κόβετε πούδρα είτε σαρώνετε μέσα από καλλωπισμένες πλαγιές, η σανίδα YES. 420 PH Snowboard καλύπτει όλες τις επιθυμίες σας για freeride. Διαθέσιμη σε διαχρονικό ασπρόμαυρο σχέδιο, αυτή η σανίδα αποπνέει τόσο στυλ όσο και εκλέπτυνση. Ο unisex σχεδιασμός εξασφαλίζει ότι αυτή η σανίδα είναι ιδανική τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες. Μην χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε την απόλυτη συγκίνηση του snowboarding - πάρτε στα χέρια σας το YES. 420 PH Snowboard σήμερα και ξεκλειδώστε έναν κόσμο ενθουσιασμού στις πίστες!

Χαρακτηριστικά

Snowboard Flex:
8
Core Tech:
Weightless Core
Base:
Sintered
Επιπλέον Χαρακτηριστικά:
Bi-Radial sidecut
Δέστρες:
Standard (4x4), 2 x 4
Σχήμα:
Directional
Επίπεδο:
Προχωρημένοι
Riding Style:
Freeride
Φάρδος:
Standard
Προφίλ:
Rocker, Flat
Δέστρες:
Δεν περιλαμβάνεται
Φύλο:
Unisex
Προβολή όλων

SkatePro