×
Μενού

Freeflex 14 GW Race Plate δέστρες σκι

1 τμχ
Ποσότητα
1 τμχ
2 τμχ
3 τμχ
4 τμχ
5 τμχ
6 τμχ
7 τμχ
8 τμχ
9 τμχ
10+
Προσθήκη στο καλάθι
  Αποθηκεύστε για αργότερα
Αποστολή 5-6 εργάσιμες
Πολιτική επιστροφών 365 ημερών

Περιγραφή

Οι δέστρες σκι Head Freeflex 14 GW Race Plate είναι κορυφαίες δέστρες για αγώνες. Αυτά τα δεσμά υψηλής απόδοσης έχουν σχεδιαστεί για έμπειρους σκιέρ που απαιτούν το καλύτερο όσον αφορά τη δύναμη, τον έλεγχο και την ακρίβεια.

Οι δέστρες είναι συμβατές με τις μπότες σκι GripWalk και διαθέτουν εύρος ρυθμίσεων 4-14 DIN, καθιστώντας τις κατάλληλες για ένα ευρύ φάσμα σκιέρ. Διαθέτουν επίσης πλάτος φρένου 85 mm, το οποίο τους καθιστά ιδανικούς για τα περισσότερα σύγχρονα σκι. Οι δέστρες Freeflex 14 GW διαθέτουν επίσης ύψος στάσης 21 mm, το οποίο παρέχει εξαιρετική σταθερότητα και έλεγχο των άκρων.

Κατασκευασμένα από ελαφριά υλικά, τα δεσμά σκι Head Freeflex 14 GW Race Plate ζυγίζουν μόλις 1170 γραμμάρια, εξασφαλίζοντας ότι δεν θα σας βαραίνουν στις πίστες. Είναι επίσης απίστευτα εύκολες στη ρύθμιση και τη χρήση, ώστε να μπορείτε να βγείτε στο χιόνι γρήγορα και με ασφάλεια.

Συνολικά, οι δέστρες σκι Head Freeflex 14 GW Race Plate Ski Bindings είναι μια εξαιρετική επιλογή για προχωρημένους και έμπειρους σκιέρ που αναζητούν δέστρες υψηλών επιδόσεων που προσφέρουν βέλτιστη ισχύ, έλεγχο και ακρίβεια για μια συναρπαστική και απολαυστική εμπειρία σκι.

Μόνο για σκι με πλάκα τοποθέτησης

Χαρακτηριστικά

Μοντέλο έτους:
24/25
Τύπος Δεσίματος:
Δέστρες GripWalk
Συμβατότητα Μπότας:
Μπότες GripWalk (ISO 23223)
Φάρδος βραχίονα φρένου:
85mm
Βάρος:
1170g
DIN :
4.0-14.00
Καλύτερη Χρήση:
Race, Piste
Ύψος στήριξης:
21mm
Προβολή όλων

SkatePro