×
Μενού

Women's Back Protector Vest

1 τμχ
Ποσότητα
1 τμχ
2 τμχ
3 τμχ
4 τμχ
Περιορισμένα κομμάτια διαθέσιμα
Ποσότητα
1 τμχ
2 τμχ
3 τμχ
4 τμχ
Περιορισμένα κομμάτια διαθέσιμα
Ποσότητα
1 τμχ
2 τμχ
3 τμχ
4 τμχ
Περιορισμένα κομμάτια διαθέσιμα
Προσθήκη στο καλάθι
  Αποθηκεύστε για αργότερα
Αποστολή 5-6 εργάσιμες
Πολιτική επιστροφών 365 ημερών

Περιγραφή

Γνωρίστε το Women's Back Protector Vest της Sweet Protection - η απόλυτη προστασία για την επόμενη χειμερινή σας περιπέτεια!

Είτε είστε μια έμπειρη σκιέρ που τρέχει στις καλλωπισμένες πίστες είτε μια λάτρης των backcountry με τη σανίδα σας, αυτό το γιλέκο παρέχει τη μέγιστη ασφάλεια και άνεση για την επόμενη χειμερινή σας απόδραση.

Σχεδιασμένο με υλικά υψηλής ποιότητας, το γιλέκο Back Protector Vest προσφέρει εξαιρετική απορρόφηση των κραδασμών χωρίς συμβιβασμούς στην άνεση. Ο αφρός SAS-TEC 13 mm είναι στρατηγικά τοποθετημένος, λειτουργώντας ως ασπίδα για την προστασία της πλάτης σας, ώστε να μπορείτε να οδηγείτε με αυτοπεποίθηση.

  • Το γιλέκο διαθέτει φαρδιά ζώνη μέσης για εξατομικευμένη εφαρμογή, εξασφαλίζοντας ότι μπορείτε να διασχίζετε το χιόνι χωρίς περιορισμούς.
  • Μπορείτε να βγείτε στις πίστες με ήσυχο το μυαλό σας, καθώς αυτό το γιλέκο προστασίας είναι πιστοποιημένο σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα ασφαλείας, πληροί τις προδιαγραφές EN 1621-2:2014 Επίπεδο 1.

Μείνετε ασφαλείς, μείνετε προστατευμένοι με το Sweet Protection Women's Back Protector Vest - Η πύλη σας για ξέγνοιαστα χειμερινά σπορ!

Χαρακτηριστικά

Ζώνη μέσης:
Ελαστική ζώνη μέσης
Σχεδιασμένο για:
Σκι, Snowboard
Πιστοποιήσεις:
EN 1621 - Επίπεδο 1
Βάρος:
430g
Φύλο:
Γυναίκα
Προβολή όλων

SkatePro