×
Μενού

Solar Junior Ski Goggles

1 ζευγάρι
Ποσότητα
1 ζευγάρι
2 ζευγάρια
3 ζευγάρια
4 ζευγάρια
5 ζευγάρια
Περιορισμένα κομμάτια διαθέσιμα
Προσθήκη στο καλάθι
  Αποθηκεύστε για αργότερα
Αποστολή 5-6 εργάσιμες
Πολιτική επιστροφών 365 ημερών

Δημιουργήστε πακέτο προσφοράς

Περιγραφή

Ανεβάστε τις επιδόσεις του νεαρού σκιέρ σας στο επόμενο επίπεδο με τα γυαλιά σκι Head Solar Junior Ski Goggles. Χάρη στον αφρό άνεσης και το σχεδιασμό διπλού φακού, εγγυώνται ότι θα κρατήσουν το πρόσωπο του παιδιού σας προστατευμένο και άνετο όλη την ημέρα. Η αντιθαμβωτική επίστρωση εξασφαλίζει εξαιρετική ορατότητα ακόμα και όταν ο καιρός γίνεται άσχημος, ώστε να μπορούν να παραμείνουν συγκεντρωμένα στο σκι τους.

Ο σχεδιασμός των φακών Toric των γυαλιών σκι Head Solar Junior παρέχει ένα ευρύ οπτικό πεδίο, ώστε το παιδί σας να βλέπει εύκολα όλα όσα συμβαίνουν γύρω του στις πίστες. Αυτά τα γυαλιά είναι ιδανικά για μερικώς συννεφιασμένες έως συννεφιασμένες συνθήκες, με μετάδοση φωτός 45% που είναι εύκολη για τα μάτια.

Τα γυαλιά σκι Head Solar Junior προσφέρουν 100% προστασία UVA για να κρατούν τα μάτια του παιδιού σας ασφαλή από τις βλαβερές υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου. Αυτά τα γυαλιά δεν διαθέτουν εναλλάξιμους φακούς, ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως το παιδί σας χάσει ή σπάσει επιπλέον φακούς κατά τη διάρκεια της περιπέτειας του σκι.

Χαρακτηριστικά

Επιπλέον Χαρακτηριστικά:
Comfort Foam, Double Lens, Anti Fog, Toric Lens
Μέγεθος προσώπου:
Junior
Τύπος φακού:
Συννεφιάς, Μερικής συννεφιάς
Σύστημα αλλαγής φακών:
Όχι
Μετάδοση φωτός (VLT):
45%
Φίλτρα UV:
UVA
Προβολή όλων

SkatePro