×
Μενού

Durden RIG Reflect Ski Goggles

1 τμχ
Ποσότητα
1 τμχ
2 τμχ
3 τμχ
4 τμχ
5 τμχ
Περιορισμένα κομμάτια διαθέσιμα
Ποσότητα
1 τμχ
2 τμχ
3 τμχ
4 τμχ
5 τμχ
Περιορισμένα κομμάτια διαθέσιμα
Ποσότητα
1 τμχ
2 τμχ
3 τμχ
4 τμχ
5 τμχ
Περιορισμένα κομμάτια διαθέσιμα
Προσθήκη στο καλάθι
  Αποθηκεύστε για αργότερα
Αποστολή 5-6 εργάσιμες
Πολιτική επιστροφών 365 ημερών

Δημιουργήστε πακέτο προσφοράς

Περιγραφή

Τα γυαλιά σκι Sweet Protection Durden RIG Reflect συνδυάζουν ρετρό έμπνευση και μοντέρνο σχεδιασμό για να προσφέρουν μια απαράμιλλη εμπειρία σκι με ένα διευρυμένο οπτικό πεδίο. Κατασκευασμένα με κομψό σχεδιασμό χαμηλού προφίλ, αυτά τα γυαλιά διαθέτουν κυλινδρικό φακό πάχους 1,3 mm για εξαιρετική διαύγεια. Εξοπλισμένα με την αποκλειστική τεχνολογία φακών RIG®, προσφέρουν βελτιωμένη αντίθεση, μειωμένη παραμόρφωση χρωμάτων και ελαχιστοποιημένη κόπωση των ματιών, εξασφαλίζοντας βέλτιστη απόδοση στις πίστες.

Τα γυαλιά διαθέτουν μια μοναδική διεπαφή γάντζου φακού στο κάτω μέρος, που επιτρέπει την εύκολη αλλαγή φακών. Η άνεση και η ανθεκτικότητα έχουν προτεραιότητα με τον αφρό εξαερισμού που είναι πλαστικοποιημένος στο εσωτερικό του σκελετού. Ο ιμάντας, έξυπνα τοποθετημένος στο εξωτερικό του πλαισίου, εγγυάται ιδανική εφαρμογή με τα κράνη Sweet Protection.

Τα πρόσθετα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν μια σούπερ ελαιοφοβική και υδροφοβική επίστρωση που απωθεί το νερό, τη βρωμιά και τη βρωμιά, καθώς και 100% προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία για τη διαφύλαξη των ματιών σας. Με υπερμεγέθη σχεδίαση και βάρος μόλις 141 γραμμάρια, αυτά τα γυαλιά παρέχουν εξαιρετική κάλυψη και άνεση κατά τη διάρκεια των περιπετειών σας στο σκι. Απολαύστε απαράμιλλη διαύγεια, άνεση και στυλ με τα γυαλιά σκι Durden RIG Reflect της Sweet Protection.

Χαρακτηριστικά

Επιπλέον Χαρακτηριστικά:
Super Oleophobic and Hydrophobic Coating, Rig(Retina Illumination Grading)
Μέγεθος προσώπου:
One Size
Τύπος φακού:
Συννεφιάς, Μερικής συννεφιάς, Ηλίου
Σύστημα αλλαγής φακών:
Ναι
Φακός:
RIG 1.3 mm thick cylindrical lens
Φοριέται πάνω από γυαλιά οράσεως (OTG):
Ναι
Συμβατή με κράνος:
Ναι
Σύστημα Airflow:
Ναι
Βάρος:
141g
Προβολή όλων

SkatePro