×
Μενού

Revent Q HD Photo Ski Goggles

1 ζευγάρι
Ποσότητα
1 ζευγάρι
2 ζευγάρια
3 ζευγάρια
4 ζευγάρια
5 ζευγάρια
Περιορισμένα κομμάτια διαθέσιμα
Προσθήκη στο καλάθι
  Αποθηκεύστε για αργότερα
Αποστολή 5-6 εργάσιμες
Πολιτική επιστροφών 365 ημερών

Δημιουργήστε πακέτο προσφοράς

Περιγραφή

Απολαύστε την καλύτερη ορατότητα και προστασία στις αλπικές σας περιπέτειες με αυτά τα γυαλιά Atomic Skis Revent Q HD Photo!

Τα γυαλιά Revent Q HD Photo της Atomic προσφέρουν μια απαράμιλλη εμπειρία σκι με τα προηγμένα χαρακτηριστικά τους. Τα γυαλιά έχουν σχεδιαστεί με σκελετό Live Fit που προσαρμόζεται στο πρόσωπό σας για εξαιρετική άνεση και ευρύ οπτικό πεδίο. Ο Adaptive LF Tri-Layer Face Foam εξασφαλίζει τέλεια εφαρμογή και σφραγίζει τον κρύο αέρα, διατηρώντας σας ζεστούς και συγκεντρωμένους. Μην αφήνετε την ομίχλη ή τα σταγονίδια νερού να εμποδίζουν την όρασή σας χάρη στην αντιθαμβωτική επίστρωση Integral Clarity Technology και την εξαιρετικά ελαιοφοβική και υδρόφοβη εξωτερική επίστρωση.

Αυτά τα γυαλιά είναι ιδανικά για ηλιόλουστες συνθήκες και συνοδεύονται από έναν επιπλέον φακό για ευμετάβλητες καιρικές συνθήκες. Οι τορικοί φακοί παρέχουν ανώτερη διαύγεια και μειώνουν την παραμόρφωση. Είτε φοράτε γυαλιά είτε όχι, η συμβατότητα Over-the-Glass και η τεχνολογία MFI (Magnetic Face Mask Integration) προσφέρουν μέγιστη άνεση και ευελιξία. Απολαύστε απαράμιλλη απόδοση και στυλ στις πίστες με τα γυαλιά Revent Q HD Photo της Atomic - τον τέλειο σύντροφό σας για μια συναρπαστική περιπέτεια σκι.

Χαρακτηριστικά

Επιπλέον Χαρακτηριστικά:
Adaptive Lf Tri-Layer Face Foam, Integral Clarity Technology Anti-Fog, Live Fit Frame, Hd Lens Technology, Super Oleophobic and Hydrophobic Coating, Toric Lens, Over The Glass Compatible, MFI tech (Magnetic Face Mask Integration)
Μέγεθος προσώπου:
L, One Size
Τύπος φακού:
Ηλίου
Σύστημα αλλαγής φακών:
Ναι
Φακός:
REVENT Q HD PHOTO LENS Green
Περιλαμβάνει ανταλλακτικό φακό:
Ναι
Προβολή όλων

SkatePro