×
Μενού

Four Pro Signature NMC Pink Powder Ski Goggles

1 ζευγάρι
Ποσότητα
1 ζευγάρι
2 ζευγάρια
3 ζευγάρια
4 ζευγάρια
5 ζευγάρια
Περιορισμένα κομμάτια διαθέσιμα
Προσθήκη στο καλάθι
  Αποθηκεύστε για αργότερα
Αποστολή 5-6 εργάσιμες
Πολιτική επιστροφών 365 ημερών

Δημιουργήστε πακέτο προσφοράς

Περιγραφή

Τα Atomic Four Pro Signature NMC Pink Powder Ski Goggles είναι ένα γυαλί σκι υψηλής απόδοσης σχεδιασμένο για σκιέρ και snowboarders που απαιτούν την καλύτερη οπτική διαύγεια και προστασία.

Αυτά τα γυαλιά διαθέτουν έναν κυλινδρικό, διπλό φακό με φωτοχρωμική τεχνολογία που ρυθμίζει αυτόματα την απόχρωση του φακού ανάλογα με την ποσότητα του ηλιακού φωτός, εξασφαλίζοντας βέλτιστη ορατότητα σε όλες τις συνθήκες. Οι φακοί είναι κατασκευασμένοι από πολυκαρβονικό υλικό υψηλής ποιότητας και έχουν υποστεί επεξεργασία με αντιθαμβωτική επίστρωση για την αποφυγή θολώματος ακόμη και κατά τη διάρκεια των πιο έντονων δραστηριοτήτων.

Τα γυαλιά Four Pro Signature NMC διαθέτουν επίσης Adaptive Tri-Layer Face Foam που προσαρμόζεται στο περίγραμμα του προσώπου σας για άνετη και ασφαλή εφαρμογή. Τα γυαλιά είναι συμβατά με γυαλιά και διαθέτουν έναν επιπλέον διαφανή φακό για συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Με τον κομψό σχεδιασμό, την τεχνολογία αιχμής και την άνετη εφαρμογή τους, τα γυαλιά σκι Atomic Four Pro Signature NMC Pink Powder Ski Goggles είναι η τέλεια επιλογή για σκιέρ και snowboarders που απαιτούν την καλύτερη δυνατή απόδοση και προστασία.

Χαρακτηριστικά

Επιπλέον Χαρακτηριστικά:
Adaptive Lf Tri-Layer Face Foam, Hd Lens Technology, Cylindrical Lens, Double Lens, Over The Glass Compatible, Photochromic Lens
Μέγεθος προσώπου:
One Size
Τύπος φακού:
Ηλίου
Σύστημα αλλαγής φακών:
Ναι
Φακός:
FOUR PRO HD PHOTO LENS AMBER
Φοριέται πάνω από γυαλιά οράσεως (OTG):
Ναι
Περιλαμβάνει ανταλλακτικό φακό:
Ναι
Ανταλλακτικός φακός:
FOUR PRO CLEAR LENS - 84%
Προβολή όλων

SkatePro