×
Μενού

Paw Patrol + JRS 4.5 GW CA παιδικά σκι

1 τμχ
Ποσότητα
1 τμχ
2 τμχ
3 τμχ
4 τμχ
5 τμχ
6 τμχ
7 τμχ
8 τμχ
Περιορισμένα κομμάτια διαθέσιμα
Ποσότητα
1 τμχ
2 τμχ
3 τμχ
4 τμχ
5 τμχ
6 τμχ
7 τμχ
8 τμχ
9 τμχ
10+
Ποσότητα
1 τμχ
2 τμχ
3 τμχ
4 τμχ
5 τμχ
6 τμχ
7 τμχ
8 τμχ
9 τμχ
10+
Ποσότητα
1 τμχ
2 τμχ
3 τμχ
4 τμχ
5 τμχ
6 τμχ
7 τμχ
8 τμχ
Περιορισμένα κομμάτια διαθέσιμα
Προσθήκη στο καλάθι
  Αποθηκεύστε για αργότερα
Αποστολή 5-6 εργάσιμες
Πολιτική επιστροφών 365 ημερών

Δημιουργήστε πακέτο προσφοράς

Περιγραφή

Πάρτε το μικρό σας σε μια συναρπαστική χειμερινή περιπέτεια με τα παιδικά σκι Head Paw Patrol + JRS 4.5 GW CA. Σχεδιασμένα ειδικά για τους εκκολαπτόμενους νεαρούς σκιέρ, αυτά τα σκι προσφέρουν μια ασφαλή και ευχάριστη εμπειρία εκμάθησης στις πίστες.

Με έμφαση στη σταθερότητα και τον έλεγχο, αυτά τα σκι διαθέτουν φιλικό προς το χρήστη σχεδιασμό που διευκολύνει τα παιδιά να κάνουν ελιγμούς και να βελτιώνουν τις δεξιότητές τους. Ιδανικά για αρχάριους και μέσους σκιέρ, τα παιδικά σκι Head Paw Patrol + JRS 4.5 GW CA παρέχουν την ιδανική πλατφόρμα για να χτίσετε την αυτοπεποίθηση και την πρόοδο στο χιόνι.

Τα σκι είναι εξοπλισμένα με ένα υψηλής ποιότητας GripWalk Junior Binding, εξασφαλίζοντας ασφαλή και άνετη εφαρμογή για τους νεαρούς σκιέρ. Ρυθμιζόμενο για να προσαρμόζεται σε διάφορα μεγέθη μπότας και επίπεδα δεξιοτήτων, το δέσιμο επιτρέπει την εύκολη εξέλιξη καθώς το παιδί σας εξελίσσει τις ικανότητές του στο σκι. Το πλάτος της μέσης των σκι 65 mm παρέχει μεγάλη ευελιξία και πρόσφυση στις άκρες στις προετοιμασμένες πίστες, καθιστώντας τα ιδανικά για την εξερεύνηση διαφορετικών χιονοδρομικών πεδίων.

Με ένα εντυπωσιακό σχέδιο Paw Patrol, αυτά τα σκι είναι βέβαιο ότι θα μαγνητίσουν τη φαντασία κάθε μικρού σκιέρ. Η δέσμευση της Head στην ποιότητα και την καινοτομία διαφαίνεται σε αυτά τα σκι, εξασφαλίζοντας μια διασκεδαστική και ασφαλή εμπειρία σκι για τα παιδιά.

Χαρακτηριστικά

Μοντέλο έτους:
24/25
Φάρδος:
104/65/89 mm
Πλάτος μέσης:
65mm
Καλύτερη Χρήση:
Piste (πίστας)
Επίπεδο:
Αρχάριος
Ακτίνα στροφής:
5.3m
Δέστρες:
Περιλαμβάνεται
Τύπος Δεσίματος:
Δέστρες GripWalk Junior
Συμβατότητα Μπότας:
Alpine Junior Boots (ISO 5355), Μπότες GripWalk Junior (ISO 23223)
DIN :
0.75-4.5
Μήκος δέστρας:
191-290mm
Προβολή όλων

SkatePro