×
Μενού

Bent Chetler Mini + M 10 GW παιδικά σκι

1 ζευγάρι
Ποσότητα
1 ζευγάρι
2 ζευγάρια
3 ζευγάρια
4 ζευγάρια
5 ζευγάρια
6 ζευγάρια
Περιορισμένα κομμάτια διαθέσιμα
Ποσότητα
1 ζευγάρι
2 ζευγάρια
3 ζευγάρια
4 ζευγάρια
5 ζευγάρια
6 ζευγάρια
Περιορισμένα κομμάτια διαθέσιμα
Προσθήκη στο καλάθι
  Αποθηκεύστε για αργότερα
Αποστολή 5-6 εργάσιμες
Πολιτική επιστροφών 365 ημερών

Δημιουργήστε πακέτο προσφοράς

Περιγραφή

Παιδικά σκι Atomic Bent Chetler Mini + M 10 GW - Απελευθερώστε τις δυνατότητες του παιδιού σας στο σκι

Τα σκι Bent Chetler Mini της Atomic με δέστρες ξεκλειδώνουν έναν κόσμο απεριόριστων χιονοδρομικών περιπετειών για τους μικρούς τυχοδιώκτες που είναι έτοιμοι να κατακτήσουν κάθε έδαφος. Σχεδιασμένα με ευέλικτο πλάτος μέσης 90 mm, αυτά τα σκι υπερέχουν σε όλους τους τύπους χιονιού, από φρεσκοστρωμένες πίστες μέχρι ξέφωτα γεμάτα πούδρα.

Ο πυρήνας Densolite, κατασκευασμένος από ελαφριά και ανθεκτικά υλικά, παρέχει μια σταθερή πλατφόρμα για σταθερό έλεγχο, ενώ το προφίλ Tip και Tail Rocker προσφέρει αβίαστη επιπλεύση και συγχώρεση σε διαφορετικές συνθήκες.

Η ασφάλεια είναι υψίστης σημασίας και αυτά τα σκι έρχονται με προ-τοποθετημένους δεσμούς M 10 GW, εξασφαλίζοντας ασφαλή σύνδεση και μετάδοση ισχύος. Συμβατά με διάφορους τύπους μπότας, όπως μπότες Alpine Adult και Junior, μπότες GripWalk και μπότες GripWalk Toe Pin, αυτά τα δεσμά εξυπηρετούν τους αναπτυσσόμενους νέους σκιέρ και τις διαφορετικές προτιμήσεις μπότας. Η ρύθμιση DIN 3,0-10,0 επιτρέπει την προσαρμοσμένη προσαρμογή στο επίπεδο δεξιοτήτων του παιδιού σας.

Τα ανθεκτικά πλευρικά τοιχώματα Cap ενισχύουν τη μακροζωία των σκι και μειώνουν τον κίνδυνο σχισίματος, ώστε να συμβαδίζουν με την αμείλικτη ενέργεια του μικρού σας στις πίστες. Αυτά τα σκι έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν χαρά και πρόοδο σε όσους επιθυμούν να αξιοποιήσουν στο έπακρο τον χειμώνα.

Χαρακτηριστικά

Μοντέλο έτους:
24/25
Φάρδος:
128/90/119 mm
Πλάτος μέσης:
90mm
Καλύτερη Χρήση:
All mountain, Park
Επίπεδο:
Αρχάριος, Μετρίου επιπέδου
Βασικό υλικό:
Densolite Core
Προφίλ:
Tip & Tail Rocker
Δέστρες:
Περιλαμβάνεται
Τύπος Δεσίματος:
Δέστρες GripWalk Junior
Συμβατότητα Μπότας:
Alpine Adult Boots (ISO 5355), Alpine Junior Boots (ISO 5355), Μπότες GripWalk (ISO 23223), Μπότες GripWalk Junior (ISO 23223), Μπότες GripWalk Toe Pin (ISO 23223)
DIN :
3.0-10.0
Επιπλέον χαρακτηριστικά:
Dura Cap Sidewall
Μήκος δέστρας:
NAmm
Προβολή όλων

SkatePro