×
Μενού

Hawx Magna 130 S GW μπότες σκι ανδρικές

1 ζευγάρι
Ποσότητα
1 ζευγάρι
2 ζευγάρια
Περιορισμένα κομμάτια διαθέσιμα
Ποσότητα
1 ζευγάρι
2 ζευγάρια
3 ζευγάρια
4 ζευγάρια
Περιορισμένα κομμάτια διαθέσιμα
Ποσότητα
1 ζευγάρι
2 ζευγάρια
3 ζευγάρια
4 ζευγάρια
Περιορισμένα κομμάτια διαθέσιμα
Προσθήκη στο καλάθι
  Αποθηκεύστε για αργότερα
Αποστολή 5-6 εργάσιμες
Πολιτική επιστροφών 365 ημερών

Περιγραφή

Κυριαρχήστε στις πίστες με τις Atomic Hawx Magna 130 S GW - τις τέλειες μπότες σκι για προχωρημένους σκιέρ που αναζητούν δύναμη και ακρίβεια.

Απολαύστε απαράμιλλη απόκριση και έλεγχο σε κάθε στροφή με την εντυπωσιακή κάμψη 130. Αυτές οι μπότες διαθέτουν ευέλικτο πλατύ λάστιχο 102 mm για άνετη εφαρμογή, που εξυπηρετεί τους σκιέρ με φαρδύτερα πόδια. Κατασκευασμένες με τη γνωστή τεχνολογία κελύφους Prolite της Atomic, είναι ελαφριές και στιβαρές, εξασφαλίζοντας βέλτιστη μετάδοση ενέργειας και έλεγχο.

Η καινοτόμος μανσέτα Adaptive Fit System επιτρέπει την εύκολη προσαρμογή για να ταιριάζει με το σχήμα του ποδιού σας, παρέχοντας ανώτερη άνεση και απόδοση. Με τη λειτουργία Power Shift, μπορείτε να ρυθμίσετε λεπτομερώς τις γωνίες κλίσης προς τα εμπρός και την κάμψη, ώστε να ταιριάζουν στο στυλ σκι και τις συνθήκες. Η συμβατότητα GripWalk Compatibility εξασφαλίζει απρόσκοπτη εμπλοκή με το δέσιμο για μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια στο περπάτημα.

Οι μπότες σκι Atomic Hawx Magna 130 S GW είναι η επιτομή του εξοπλισμού σκι υψηλής απόδοσης, παρέχοντας εξαιρετική άνεση, έλεγχο και ακρίβεια. Ζήστε τη χαρά του σκι στα καλύτερά του με την Atomic Hawx Magna 130 S GW.

Πάρτε τις ανδρικές μπότες σκι Atomic Hawx Magna 130 S GW σήμερα και ξεκλειδώστε όλες τις δυνατότητες των περιπετειών σας στο σκι!

Χαρακτηριστικά

Καλύτερη Χρήση:
All Mountain
Μοντέλο έτους:
24/25
Flex:
130
Πλάτος ποδιού (mm):
102mm
Φάρδος μπότας:
Wide
Επίπεδο:
Προχωρημένοι
Τύπος Μπότας:
GripWalk Boots (ISO 23223)
Συμβατότητα Δεσίματος:
Δέστρες GripWalk
Κέλυφος μπότας:
Prolite
Υλικό liner:
Memory foam
Χαρακτηριστικά μπότας:
Adaptive Fit System Cuff, Power Shift, True Flex, AFS Cuff
Προβολή όλων

SkatePro