×
Μενού

Selects Durare i.Shack Pro Scooter Wheels 2-Pack

(1)
1 ζευγάρι
Ποσότητα
1 ζευγάρι
2 ζευγάρια
3 ζευγάρια
4 ζευγάρια
5 ζευγάρια
6 ζευγάρια
7 ζευγάρια
8 ζευγάρια
9 ζευγάρια
10+
Προσθήκη στο καλάθι
  Αποθηκεύστε για αργότερα
Αποστολή 5-6 εργάσιμες
Πολιτική επιστροφών 365 ημερών

Δημιουργήστε πακέτο προσφοράς

Περιγραφή

Ενισχύστε τα ακροβατικά σας με Selects Durare i.Shack Pro Scooter Wheels από Tilt Scooters

Ανεβάστε την οδήγηση του επαγγελματικού σας σκούτερ στο επόμενο επίπεδο με τις εξαιρετικές ρόδες σκούτερ Selects Durare i.Shack Pro που σχεδιάστηκαν από την Tilt Scooters. Διαθέτοντας εντυπωσιακή διάμετρο 110 χιλιοστών, αυτοί οι τροχοί παρέχουν ιδανική ισορροπία μεταξύ ταχύτητας και ελέγχου, είτε τρίβετε ράγες είτε πετάτε στον αέρα.

Κατασκευασμένοι από υψηλής ποιότητας υλικό Αλουμίνιο 6061 T6, αυτοί οι ακτινωτοί τροχοί προσφέρουν εξαιρετική αντοχή και στιβαρότητα, ώστε να μπορείτε να πιέζετε τα όριά σας χωρίς ανησυχίες. Είναι επίσης εξοπλισμένες με σφραγισμένα ρουλεμάν για να εξασφαλίζουν ομαλή κύλιση και μειωμένη συντήρηση, επιτρέποντάς σας να επικεντρωθείτε στην τελειοποίηση των κόλπων σας.

Με γενναιόδωρο πλάτος πλήμνης τροχού 24 mm και συμβατό με άξονα 8 mm, αυτοί οι τροχοί ταιριάζουν άψογα στα περισσότερα επαγγελματικά σκούτερ. Επιπλέον, κάθε πακέτο περιλαμβάνει βολικά δύο τροχούς και αποστάτες, ώστε να μπορείτε εύκολα να αντικαταστήσετε τους παλιούς τροχούς σας ή να αναβαθμίσετε την οδήγησή σας. Ετοιμαστείτε να αναβαθμίσετε την εμπειρία σας στο σκούτερ με τους εξαιρετικούς τροχούς σκούτερ Selects Durare i.Shack Pro. Απελευθερώστε το πλήρες δυναμικό σας και κατακτήστε τους δρόμους με τα σκούτερ Tilt!

Χαρακτηριστικά

Διάμετρος ρόδας:
110mm
Ρουλεμάν:
Περιλαμβάνεται
Πυρήνας:
Ακτινωτός
Ρόδες ανά σετ:
2
Spacers:
Περιλαμβάνονται
Υλικό πυρήνα:
Αλουμίνιο 6061 T6
Φάρδος hub ρόδας:
24mm
Διάμετρος άξονα:
8mm
Προβολή όλων

κριτικές   (1)

Δεν υπάρχουν κριτικές στα ελληνικά. Δείτε κριτικές σε άλλες γλώσσες (1 κριτικές)

SkatePro