×
Μενού

Selects Rigid SCS LT δαγκάνα πατίνια για κόλπα

(1)
Νέο
1 τμχ
Ποσότητα
1 τμχ
2 τμχ
3 τμχ
4 τμχ
5 τμχ
6 τμχ
7 τμχ
8 τμχ
9 τμχ
10+
Προσθήκη στο καλάθι
  Αποθηκεύστε για αργότερα
Αποστολή 5-6 εργάσιμες
Πολιτική επιστροφών 365 ημερών

Περιγραφή

Παρουσιάζουμε την κορυφή της τεχνολογίας σύσφιξης επαγγελματικών σκούτερ - το Tilt Selects Rigid SCS LT Pro Scooter Clamp. Η Tilt Scooters ξεπέρασε τον εαυτό της με αυτόν τον σφιγκτήρα υψηλής ποιότητας που ξεπερνά τα όρια της απόδοσης και του στυλ.

Αυτός ο σφιγκτήρας SCS διαθέτει έναν κομψό και στιβαρό σχεδιασμό, σχεδιασμένο για να παρέχει ακλόνητη ακαμψία για τους πιο απαιτητικούς αναβάτες σκούτερ. Κατασκευασμένος από τα καλύτερα υλικά, μπορεί να αντέξει έντονες περιόδους οδήγησης και ανελέητο τρόχισμα χωρίς να διακυβεύεται η ακεραιότητά του. Ο σχεδιασμός με τέσσερις βίδες εξασφαλίζει μέγιστη σταθερότητα της μπάρας, δίνοντάς σας την αυτοπεποίθηση να εκτελείτε με ακρίβεια ακόμα και τα πιο σύνθετα κόλπα.

Ο παρεχόμενος κοχλίας συμπίεσης ενσωματώνεται άψογα στο σύστημα SCS, παρέχοντας μια σταθερή και ασφαλή σύνδεση μεταξύ του πιρουνιού και της μπάρας του σκούτερ σας. Με υπερμεγέθη εσωτερική διάμετρο 35 mm, αυτός ο σφιγκτήρας φιλοξενεί άνετα τιμόνια κανονικού μεγέθους. Ο σφιγκτήρας σκούτερ Rigid SCS LT Pro της Tilt Selects είναι η ιδανική επιλογή για τους μέσους και προχωρημένους αναβάτες που αναζητούν έναν κορυφαίο σφιγκτήρα που συνδυάζει αντοχή, στυλ και απαράμιλλη απόδοση.

Χαρακτηριστικά

SCS συμπίεση:
Yes
Εσωτερική διάμετρος δαγκάνας:
35mm (Oversized)
Μέγεθος δαγκάνας:
Quad
Περιλαμβάνεται σύστημα συμπίεσης:
SCS
Starnut:
Δεν περιλαμβάνεται
Μπουλόνι συμπίεσης:
Περιλαμβάνεται
Compression bolt diameter:
8mm
Προβολή όλων

κριτικές   (1)

Δεν υπάρχουν κριτικές στα ελληνικά. Δείτε κριτικές σε άλλες γλώσσες (1 κριτικές)

SkatePro