×
Μενού

Rise 75 Hockey stick

Νέο
1 τμχ
Ποσότητα
1 τμχ
2 τμχ
3 τμχ
4 τμχ
5 τμχ
6 τμχ
7 τμχ
8 τμχ
9 τμχ
10+
Ποσότητα
1 τμχ
2 τμχ
3 τμχ
4 τμχ
5 τμχ
6 τμχ
7 τμχ
8 τμχ
9 τμχ
10+
Προσθήκη στο καλάθι
  Αποθηκεύστε για αργότερα
Αποστολή 5-6 εργάσιμες
Πολιτική επιστροφών 365 ημερών

Περιγραφή

Το ραβδί χόκεϊ Warrior Rise 75 είναι το απόλυτο όπλο για τους παίκτες χόκεϊ με ρόλερ που απαιτούν ακρίβεια και απόλυτο έλεγχο στην πίστα.

Κατασκευασμένο με το αποκλειστικό Sabre Taper, αυτό το μπαστούνι εξασφαλίζει σταθερή, ισχυρή και ελεγχόμενη απελευθέρωση, ώστε να μπορείτε να εκτελείτε χτυπήματα με απαράμιλλη ακρίβεια από οπουδήποτε στο γήπεδο.

Ζήστε μια απαράμιλλη αίσθηση του πακ με τη σχεδίαση με επίπεδη πλέξη άνθρακα Minimus carbon. Σχεδιασμένο για το σύγχρονο παιχνίδι, αυτό το μπαστούνι παρέχει εξαιρετικό έλεγχο και απόκριση, βοηθώντας σας να παραμείνετε ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό.

Κατασκευασμένο με R. L. C. 111 (Revolutionary Lightweight Construction), αυτό το μπαστούνι συνδυάζει την πιο πρόσφατη τεχνολογία ελαφρών ινών και υψηλής ποιότητας κατασκευή από άνθρακα για απαράμιλλη αντοχή και παικτικότητα. Ετοιμαστείτε να απογειώσετε το παιχνίδι σας σε νέα ύψη με ένα μπαστούνι που είναι τόσο ανθεκτικό όσο και ελαφρύ.

Πάρτε τον έλεγχο του παιχνιδιού με μια κολλώδη μαλακή λαβή που κλειδώνει τα χέρια σας στη θέση τους για μέγιστο έλεγχο των χεριών. Μείνετε ψύχραιμοι και σίγουροι, ακόμα και στις πιο έντονες στιγμές του αγώνα, καθώς ξεδιπλώνετε το πλήρες δυναμικό σας με το μπαστούνι χόκεϊ Warrior Rise 75.

Χαρακτηριστικά

Υλικό λάμας:
Υαλοβάμβακας, Carbon
Flex:
75
Μήκος μπαστουνιού:
152.4cm
Υλικό μπαστουνιού:
Μικτό υαλοβάμβακας και άνθρακας
Προβολή όλων

SkatePro