Περιγραφή
Ποτέ δεν θα ρίχνατε το ελάφι Μπάμπι σε ένα φύλλο εύθραυστου πάγου. Ο Thumper φρόντισε ο πάγος να είναι αρκετά στιβαρός και ανθεκτικός ώστε να αντέξει την πρώτη αδύναμη προσπάθεια του Μπάμπι να κάνει πατινάζ.
Λοιπόν, πήραμε αυτή την ιστορία κατάκαρδα και δημιουργήσαμε αυτό το προσαρμοσμένο σκούτερ John The Deer. Είναι, όπως και ο πάγος, ανθεκτικό, στιβαρό και κυρίως κατασκευασμένο για να υποστηρίζει τους νέους αναβάτες με ένα σκούτερ με το οποίο μπορούν να αναπτύξουν τις ικανότητές τους.
Φέρει ένα χρωματικό θέμα που είναι γνωστό από έναν άλλο τύπο του γνωστού "Deere", και αποτελείται από εξαρτήματα από τις εταιρείες District, Ethic, Tilt, Root και Hella.
Αυτό είναι ένα σκούτερ κόλπου περιορισμένης έκδοσης και έχουμε κατασκευάσει μόνο μια μικρή ποσότητα από αυτό. Παραδίδεται πλήρως συναρμολογημένο και ρυθμισμένο, κατασκευασμένο από τους έμπειρους ειδικούς μας σε σκούτερ. Το κόστος συναρμολόγησης περιλαμβάνεται στην τιμή.
Αυτό το πλήρες Custom scooter κατασκευάζεται από τα ακόλουθα μέρη:
1x Κατάστρωμα σκούτερ District HT-Serie Park Pro
1x Ethic Dryade Pro Scooter Bar
1x District HT-Series FK1 IHC Pro Scooter Fork
1x Tilt Sculpted Double Clamp
1x District Integrated Headset
2x Root Industries Honeycore Radiant 110mm Τροχοί
1x Root Premium Mixed Grips
1x Hella Grip Josh Young Pro Scooter Grip Tape