×
Μενού

WCR e-SL Rebel FIS SW Race Skis

Νέο
1 τμχ
Ποσότητα
1 τμχ
2 τμχ
3 τμχ
4 τμχ
5 τμχ
6 τμχ
Περιορισμένα κομμάτια διαθέσιμα
Προσθήκη στο καλάθι
  Αποθηκεύστε για αργότερα
Αποστολή 5-6 εργάσιμες
Πολιτική επιστροφών 365 ημερών

Περιγραφή

Head WCR e-SL Rebel FIS SW Race σκι: Κυριαρχήστε στις πίστες με ακρίβεια και ταχύτητα.

Αναβαθμίστε το παιχνίδι σας στο σκι με τα πρωτοποριακά σκι Head WCR e-SL Rebel FIS SW Race Ski, σχολαστικά κατασκευασμένα για έμπειρους σκιέρ που απαιτούν τη μέγιστη δυνατή απόδοση και ακρίβεια. Μπείτε σε αυτά τα έτοιμα για αγώνες σκι και βιώστε απαράμιλλο έλεγχο και απόκριση καθώς κατακτάτε τις πίστες.

Σχεδιασμένα με έμφαση στην πίστα και τους αγώνες, τα σκι Head WCR e-SL Rebel FIS SW διαθέτουν εντυπωσιακό πλάτος μέσης 68 mm, προσφέροντας αστραπιαίες μεταβάσεις από άκρη σε άκρη για απαράμιλλη ευελιξία. Κατασκευασμένα με πυρήνα υψηλής απόδοσης από ξύλο, τιτάνιο και γραφένιο, αυτά τα σκι προσφέρουν εξαιρετική σταθερότητα και μετάδοση ισχύος σε κάθε στροφή.

Η καινοτόμος τεχνολογία EMC (Energy Management Circuit) της Head ενισχύει περαιτέρω την απόδοση των σκι, εξαλείφοντας τους ανεπιθύμητους κραδασμούς και εξασφαλίζοντας ομαλή και ελεγχόμενη οδήγηση, ακόμη και σε υψηλές ταχύτητες. Επιπλέον, η βάση UHM C Base παρέχει εξαιρετική αντοχή και ολίσθηση, επιτρέποντάς σας να διατηρείτε την ταχύτητα και την ακρίβεια σε όλη τη διάρκεια των διαδρομών σας.

Με ακτίνα 12,8 m, τα σκι Head WCR e-SL Rebel FIS SW είναι ιδανικά για γρήγορες και ακριβείς στροφές, καθιστώντας τα ιδανικά για προχωρημένους σκιέρ και οδηγούς αγώνων που αναζητούν την απόλυτη απόδοση σε προετοιμασμένες πίστες. Τα δεσμά δεν περιλαμβάνονται, επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε το στήσιμό σας σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Ζήστε τη συγκίνηση του σκι στο καλύτερό σας σημείο - Παραγγείλτε τα αγωνιστικά σκι Head WCR e-SL Rebel FIS SW σήμερα και απελευθερώστε το αγωνιστικό σας πνεύμα στις πίστες!

Δεσμεύσεις Uden - anbefales:
Head FF 14 GW
Head FF 11 GW

Χαρακτηριστικά

Μοντέλο έτους:
24/25
Φάρδος:
119/68/103 mm
Πλάτος μέσης:
68mm
Καλύτερη Χρήση:
Piste (πίστας), Αγωνιστικά
Επίπεδο:
Προχωρημένοι
Επίδοση:
100% πίστα
Ακτίνα στροφής:
12.8m
Βασικό υλικό:
Ξύλο, Titanal, Graphene
Προφίλ:
Camber
Δέστρες:
Δεν περιλαμβάνεται
Επιπλέον χαρακτηριστικά:
EMC (Energy Management Circuit), UHM C Base
Φύλο:
Unisex
Προβολή όλων

SkatePro