×
Μενού

WCR e-GS Rebels SW Race Skis

1 τμχ
Ποσότητα
1 τμχ
2 τμχ
3 τμχ
4 τμχ
5 τμχ
6 τμχ
Περιορισμένα κομμάτια διαθέσιμα
Προσθήκη στο καλάθι
  Αποθηκεύστε για αργότερα
Αποστολή 5-6 εργάσιμες
Πολιτική επιστροφών 365 ημερών

Περιγραφή

Σας παρουσιάζουμε τα σκι Head WCR e-GS Rebels SW Race, την κορυφαία επιλογή για προχωρημένους σκιέρ που αναζητούν απαράμιλλη απόδοση στις πίστες. Με το εντυπωσιακό πλάτος μέσης των 65 χιλιοστών και την ευέλικτη ακτίνα στροφής των 25,0 μέτρων, αυτά τα σκι προσφέρουν αστραπιαίες μεταβάσεις ακμών, σταθερότητα και ακρίβεια.

Σχεδιασμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, αυτά τα σκι διαθέτουν έναν ισχυρό συνδυασμό υλικών πυρήνα από ξύλο και γραφένιο, παρέχοντας εξαιρετική αντοχή, απόσβεση κραδασμών και απόκριση. Επιπλέον, τα σκι ενσωματώνουν την επαναστατική τεχνολογία EMC (Energy Management Circuit) της Head, μειώνοντας περαιτέρω τους κραδασμούς για πιο ομαλή οδήγηση. Η βάση UHM C Base εξασφαλίζει εξαιρετική αντοχή και ταχύτητα, καθιστώντας τα ιδανικά για να κόβετε το χιόνι.

Τα αγωνιστικά σκι Head WCR e-GS Rebels SW Race Ski είναι σχολαστικά κατασκευασμένα για τη βελτιστοποίηση της ισχύος και του ελέγχου. Είτε χαράζετε καθαρές γραμμές στις καλλωπισμένες πίστες είτε αγωνίζεστε σε απαιτητικές πίστες, αυτά τα σκι παρέχουν μια ασυναγώνιστη εμπειρία. Ιδανικά για τους λάτρεις του σκι στην πίστα και των αγώνων, ανεβάζουν την απόδοση σε νέα ύψη, επιτρέποντας στους σκιέρ να ξεπεράσουν τα όριά τους και να κατακτήσουν τα πιο απαιτητικά εδάφη.

Αυτά τα αγωνιστικά σκι της Head δεν είναι εξαιρετικά μόνο σε επιδόσεις αλλά και σε εμφάνιση. Με τον εντυπωσιακό σχεδιασμό τους και το κομψό φινίρισμα, τραβούν τα βλέμματα όπου κι αν πάτε στο βουνό. Με μια σειρά από διαθέσιμα μεγέθη, τα αγωνιστικά σκι WCR e-GS Rebels SW εξυπηρετούν σκιέρ διαφορετικού ύψους και ικανοτήτων.

Ανεβάστε την εμπειρία σας στο σκι στο απόλυτο επίπεδο με τα σκι Head WCR e-GS Rebels SW Race. Απελευθερώστε την ταχύτητα και την ακρίβειά σας και κατακτήστε τις πίστες με αυτοπεποίθηση. Μη χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα ζευγάρι από αυτά τα εξαιρετικά αγωνιστικά σκι και να επαναπροσδιορίσετε τις ικανότητές σας στο σκι αυτή τη χειμερινή σεζόν.

Χωρίς δέσιμο - συνιστάται:
Head FF 14 GW
Head FF 11 GW

Χαρακτηριστικά

Μοντέλο έτους:
24/25
Φάρδος:
102/65/86 mm
Πλάτος μέσης:
65mm
Καλύτερη Χρήση:
Piste (πίστας), Αγωνιστικά
Επίπεδο:
Προχωρημένοι
Επίδοση:
100% πίστα
Ακτίνα στροφής:
25.0m
Βασικό υλικό:
Ξύλο, Graphene
Προφίλ:
Camber
Δέστρες:
Δεν περιλαμβάνεται
Επιπλέον χαρακτηριστικά:
EMC (Energy Management Circuit), UHM C Base
Φύλο:
Unisex
Προβολή όλων

SkatePro