×
Μενού

WC Rebels e-Speed Pro SW + FF 14 GW Race Skis

1 ζευγάρι
Ποσότητα
1 ζευγάρι
2 ζευγάρια
3 ζευγάρια
4 ζευγάρια
Περιορισμένα κομμάτια διαθέσιμα
Ποσότητα
1 ζευγάρι
2 ζευγάρια
3 ζευγάρια
4 ζευγάρια
5 ζευγάρια
6 ζευγάρια
Περιορισμένα κομμάτια διαθέσιμα
Ποσότητα
1 ζευγάρι
2 ζευγάρια
3 ζευγάρια
4 ζευγάρια
Περιορισμένα κομμάτια διαθέσιμα
Ποσότητα
1 ζευγάρι
2 ζευγάρια
Περιορισμένα κομμάτια διαθέσιμα
Προσθήκη στο καλάθι
  Αποθηκεύστε για αργότερα
Αποστολή 5-6 εργάσιμες
Πολιτική επιστροφών 365 ημερών

Περιγραφή

Τα σκι Head WC Rebels e-Speed Pro SW + FF 14 GW Race Ski είναι σκι υψηλών επιδόσεων για μέτριους και προχωρημένους σκιέρ που παθιάζονται με το σκι στην πίστα και τους αγώνες. Ο ευέλικτος και κομψός σχεδιασμός τους τα κάνει να ξεχωρίζουν στο carving και την ακρίβεια στις πίστες, προσφέροντας απόλυτο έλεγχο και απόκριση ακόμα και σε υψηλές ταχύτητες.

Σχεδιασμένα και ανεπτυγμένα με τη συμβολή αγωνιστών σκι παγκόσμιας κλάσης, αυτά τα σκι διαθέτουν συνδυασμό τεχνολογίας αιχμής και υλικών κορυφαίας ποιότητας. Στον πυρήνα τους, θα βρείτε το κορυφαίο υλικό γραφένιο, γνωστό για την εξαιρετική αντοχή και το χαμηλό βάρος του. Αυτός ο πυρήνας παρέχει σταθερότητα και στρεπτική ακαμψία, εξασφαλίζοντας ακριβή πρόσφυση στην άκρη και αστραπιαίες μεταβάσεις από άκρη σε άκρη για δυναμικό σκι.

Τα σκι παρουσιάζουν μια κατασκευή πλευρικών τοιχωμάτων σάντουιτς με προφίλ πλήρους κάμπερ, ενισχύοντας τη μεταφορά ισχύος και τη σταθερότητα. Είναι εξοπλισμένα με την τεχνολογία EMC (Energy Management Circuit), μια πατενταρισμένη καινοτομία που μειώνει τους κραδασμούς για να προσφέρει ομαλότερη σκι και λιγότερη κόπωση, επιτρέποντας στους σκιέρ να κάνουν μεγαλύτερη διάρκεια και καλύτερες επιδόσεις.

Με πλάτος μέσης 65 χιλιοστών, τα σκι Head WC Rebels e-Speed Pro SW προσφέρουν εξαιρετικό κράτημα της άκρης και έλεγχο σε οποιοδήποτε καλλωπισμένο χιόνι. Η μεσαίου μήκους ακτίνα στροφής τους βοηθά τους προχωρημένους σκιέρ να επιτύχουν δυνατές, ακριβείς στροφές με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα. Τα σκι έρχονται προ-συναρμολογημένα με τα δεσμά FF 14 GW Race, τα οποία παρέχουν ασφαλή και ακριβή σύνδεση με τα σκι, εξασφαλίζοντας βέλτιστη μεταφορά δύναμης και έλεγχο. Αυτοί οι σύνδεσμοι προσφέρουν συμβατότητα με το GripWalk, παρέχοντας επιπλέον ευκολία για τους σκιέρ που χρησιμοποιούν μπότες GripWalk.

Είτε είστε ένας έμπειρος σκιέρ που θέλει να βελτιώσει την τεχνική του είτε ένας λάτρης των αγώνων που προσπαθεί για κορυφαίες επιδόσεις, τα σκι Head WC Rebels e-Speed Pro SW + FF 14 GW Race θα ανεβάσουν την εμπειρία σας στο σκι εντός πίστας σε νέα ύψη.

Χαρακτηριστικά

Μοντέλο έτους:
24/25
Φάρδος:
108/65/93 mm
Πλάτος μέσης:
65mm
Καλύτερη Χρήση:
Piste (πίστας), Αγωνιστικά
Επίπεδο:
Μετρίου επιπέδου, Προχωρημένοι
Επίδοση:
100% πίστα
Ακτίνα στροφής:
20m, 5m
Βασικό υλικό:
Graphene
Προφίλ:
Camber
Δέστρες:
Περιλαμβάνεται
Τύπος Δεσίματος:
Δέστρες GripWalk
Συμβατότητα Μπότας:
Μπότες GripWalk (ISO 23223)
DIN :
4.0-14.0
Επιπλέον χαρακτηριστικά:
EMC (Energy Management Circuit)
Φύλο:
Άνδρας, Γυναίκα, Unisex
Προβολή όλων

SkatePro